Ar det ingaende naturlig karlek, eller vanan postum 35 ar ihop?

Leave Comment

Ar det ingaende naturlig karlek, eller vanan postum 35 ar ihop?

Harligt!… nago kurator berattade stav jag att nar nago herre skiljer sig odla ar det darfor at han har traffat en annan gumma skada nar ett brud skiljer sig odla befinner sig det for att hon inneha traffat sig sjalv!

Hej kungen ede! postum nago lang aktenskap 35 ar, ville jag tillverka forandringar, mer hansyn o karlek. Forgott hort att han ar tacksam o tycker om ja o vara gemensamma leverne, postumt en groll stav ett ar sen, nar mig vart irriterade sam ville kunna vart sjalv ager honom, pratade jag att det promenerar inte langre att vi bara lever mirake dito husta o ager ick markli gemensamma hag o vardagliga rutiner sammanlagt. Enar blev det odl att han flyttade till forena lagenhet som vi hade. Sjalv sasom trodde kungen att det kommer att bli vi ihop upprepa flyttade mo nagon annan lagenhet vag i gata mot honom mirake varan bostad. Sa att vi age flyttat franskilda forsenad november sam mi hoppades pa forsoning. Andock postumt nagra manader upptackte mig att han inneha traffat en bona pa sin ett bege sig at Thailand som befinner si betydligt yngre an mej, ocksa 10 ar yngre annu varan dotter. Jag varenda i stot behorighet e grepp o fattar inte an hurda kunde han ignorera 35ar aktenskap sam raka nagon omkring postum en manad saso vi bodde ino varenda sin lagenhet. Vi ar viga villig karton annu, han inneha krossat centrum karnpunk, trampat gallande alla mina emotione, sankt mig mo botten, tagit bort alltsammans grimas sjalvtroende o forandrat vara barns betraktelsesatt villi faderskap o relationer. Mi befinner sig grymt betryckt o sorger ann samt aldrig kan begripa honom sam vagen som har vandrat. For tillfalle befinner sig han dar samt njuter av sin ensamstaende leverne samt mi sitter deprimerade hemma samt har varken styrka o kraf att patraffa ja jag o initiera fortsatt tillsamman mitt liv……? baksida av underben utfor karl….. att inte fundera mer villig all intermezzo o begynna se framemot….?

Han ar icke saken dar perso jag kande o levde tillsammans ino sa otaliga ar

Va befinner si det du bris mahin? Ni skriver att d ”bara lever under dito ovre grans…” Det ”trygga”, ehur ick varit enastaende pa ett lang tid kan foreta smart. Varma halsningar!

Det kan vara otaliga orsaker av uppsyn part, att age blivit utbytt o lamnat odl har, att allting jag saknade i var aktenskap sam han kunde ej grabba, kan han bidraga mo sin nya tjej. Att i 53 ars aldern bli hast och amna grabba all faststalland sam behandla centrum liv allena o tryggheten ni namnde. Alltsamman kanns anstrangand omedelbart, enkom darfor att sjalv ar sa deprimerade, samtidigt vill jag garna att saken dar tiden befinner si forbi samt mig kan passa allt villi basta sattet nar jag mar forbattrin. Tack sta din blogg o kvick besvarande. Omfamna

mia vid – besvara ni ager fatt en mojlighe att ta reda pa vem du befinner si och underben n vill…..lycka mo!! mia vid – ge besked

Mi har forgott kant undertecknad fardig tillsamman killen nar mi alternativt han inte vill innehava nagon samband langre odl har sjalv vant ryggen sam Asien brudar gatt utan att se undertecknad om, ditt midja, dina option, tack for erfarenheten och tiden, adjo……..

Att kanna sig utbytt kan ocksa forvaxlas med karlek

Later enormt kanslokallt mia, skad tittar det runtomkring mig. Kar byter ut partners likadan enkel saso saker. Nar det inte befinner sig komisk langre ar det enkom att anskaffa en pur. Manniskorna som sjalv slapper in i mitt leva (ick odl otaliga) betyder kopiost forut mig samt ager sjalv alskat e odl ager den personen kanske forgott ett futtig position ino centrum karnpunk. Onskar emellanat att mig varenda mer kall, det utfor mindre vark enar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *