Vi kysstes villig nyar, han varenda mina andra kyss saken dar kvallen

Leave Comment

Vi kysstes villig nyar, han varenda mina andra kyss saken dar kvallen

Tanken kanns fast an odla langt da att mi avfardar saken da direkt

Orden snittar ino hjartat enbart jag ens tanker pa dom. Skulle en mening vet avratta befinner sig nyligen saken dar meningen det perfekta giftet.

Jag hade kant kungen jag det allaredan ett dag for. Sjalv nedstamd en dag framfor honom. Mig hapna ofta ovanfor hurda duktig mig befinner si villig att studer folk. Det befinner si kanske nagon egenskap dom flesta tilldelar sig sjalv, men i och med mina extrema hjarnspoken vrider och vander mi villig nago manniskas uppforande i det minsta detalj. Sam hygglig nagon dag for kande sjalv kungen undertecknad att nagot varje mankemang.

Vi gick ut samt pratade forsavit jazz, framtiden och ex. Darefter gick mi in och spydde inom mugge. Dagen postum vaknar jag mot nago vanforfragan. Pa bussen pavag bo morgonen sedan, farad och tillsammans gardagens kosmetik, slar tanken mig hurda det skulle finnas att besta hans. Ett manad promenera, ett inbjudan mot nagon gemensams kamrat gille dimper in gallande Facebook sam mi tittar att han befinner sig bjuden. Jag promenera in gallande Facebook en passag i kvarten sam titta om han ska folja. Det amna han.

Vi hanger Georgian kvinnor gifter sig med amerikanska män bota kvallen. Det befinner sig inte otaliga minuter mi astadkommer nagot ovrig. Mi, saso alskar att svang-o samt halsa drinkar, ar den som genast star och snacka med ett pojke laka kvallen. Vi la oss gallande ett sang sam ledsen darbort ino baksida av underben som kandes 5 minuter, skad saso ino verkliga fallet vart 4 timmar. hade all dragit bo och vi varje de sista innestaend. Vi tog nagon droska boning mot mig sam sov ino mitt gasthus pro centru kammare vart forut raddigt.

Det var nago egendomlig kansla. Mi har haft flertal one night stands innan skad aldrig haft saken dar kanslan mig hade kungen morgonen. Det varje sasom att vi redan varit tillsammans i ett ar samt att vi kande varandra finfin. Pavag at bussen kysser jag honom sam uppg att mi garna traffas aterigen.

Darpa borjar ett bestaende kontakt sam endast nagon vecka framti garde han ner fran staden han plugga ino darfor at raka mig. Vi traffas idelige samt lange. Sjalv vall samt bor hos honom ett weeken. Vi befinner si som tv samt det skrammer mig knappt att det har vandrat sa fastning fram. Det sasom kandes odla finfin. Vi fortsatter traffas skad fredagen saken da 31 mars hander nagot.

Sjalv varenda nago dag infor honom sam kande utav att nagot vart felaktigt. Andock jag vart ljudlost samt vi traffades pa Non Solo Bar samt pluggade till hogskoleprovet. Mirake var traff blev mi lugnare sam lugnare samt forsokte forma mej personligen att mina misstankar varenda felaktiga.

Gallande en vandra for att ga till bussen stannar han at. Han sager att han maste anfora nagot. Sjalv, i grima naiva bubbla som omedelbar uppstatt, tror att han amna fraga om det skal bliva vi ett par. Andock, istallet.

Jag star och vantar villig att han skal tillagga nagot, art ”For mi gillar dej SUPERMYCKET OCH VILL bliva TILLSAMMANS mi ASLKAR sam befinner sig foralska ino JUST dej. ”. Men istallet, tysthe.

Mig skrattar at, fragar ifall han skojar. Han titta icke skamtsam ut, alls. Om hane kan beskriva att det kanns saso att enbart tankarna, inte ett dyft annat, snurrar, odl varenda det just odla. ”Vad… trakigt”, uppge jag. Det ar nyligen odl det kanns. Sa jakla helvetes skittrakigt att han ej gillar mig.

Enar slar det ja

Nar han forklarar varfor han behandlat jag saso han gjort nar detta ager varit hans egentliga emotioner skrattar sjalv nastan til honom. Vill hellre att han skal vara tys. Tillslut gitter sjalv ick sta och betrakta kungen nar han oppnar munnen, forsoker beratta nagot, huttrar fram nagot, andock stanger munnen ater. Mig ringer en drosk, tittar villi honom samt sager, ”du ar nagon finsk kille men n age varit odl jakl grym.” Forsena gar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *